Rishikimi i Olymp TradePërmbledhje e Tregtisë Olimpike

Shtabi Shën Vincenti dhe Grenadinet
Rregullore IFC
Platformat Olymp Trade WebTrader
Instrumentet 36 çifte monedhash, 9 kriptomonedha, 6 mallra, 13 aksione, 10 indekse, 5 ETF
Kostot Kostot e tregtimit dhe spread-et janë të ulëta dhe mesatare në krahasim me konkurrencën
Llogaria Demo Në dispozicion
Depozita minimale 10 dollarë
Leva 1:500 në FX Trading
Komisioni për Tregti Nr
Tarifa e pasivitetit Nr
Opsionet e tërheqjes Web Money, Neteller, Skrill, Bitcoin, Qiwi dhe Yandex Money...
Arsimi Edukim profesional me materiale të gjera mësimore
Mbështetja e Klientit 24/7


Prezantimi

Olymp Trade është një platformë e mirënjohur tregtare në internet, e krijuar në vitin 2014. Ajo ofron shumë asete të ndryshme, të cilat janë një aset i rrallë tregtimi në agjentët Forex. Olymp Trade ka gjithashtu aplikacionin e vet celular me më shumë se 50 milion instalime.

Olymp Trade është pjesë e një organizate ndërkombëtare, Komisioni Financiar, i cili rregullon që çdo veprim i paligjshëm rimbursohet deri në 20,000 dollarë para reale që burojnë nga Fondi i Kompensimit.

Një avantazh i fortë është shuma minimale që kërkohet për të filluar tregtimin dhe hapjen e një llogarie të drejtpërdrejtë. Për të filluar tregtimin me Olymp Trade, shuma minimale është dhjetë dollarë, kështu që çdokush mund të bashkohet me kompaninë e teknologjisë financiare dhe të fillojë tregtimin.

Mbështetja teknike ofrohet 24/7 me një ekip specialistësh shumëgjuhësh, të disponueshëm me email, telefon dhe chat, të cilët janë gjithmonë të gatshëm të përgjigjen shpejt dhe me efikasitet.

Klientët e Olymp Trade mund të kenë gjithashtu akses të lehtë në burimet arsimore dhe materialet e trajnimit. Çdo anëtar i Olymp Trade ka mundësinë të përdorë cilindo nga ato materiale dhe burime në çdo kohë. Olymp Trade është i disponueshëm për tregtarët nga të gjitha vendet, përveç: Australisë, Kanadasë, SHBA-së, Japonisë, MB, BE (të gjitha vendet) dhe Izraelit.

Ky rishikim i Tregtisë Olimpike është një analizë e thellë e gjithçkaje që duhet të dini rreth këtij ofruesi të shërbimeve tregtare dhe asaj që ai ka për të ofruar

Pro

 • Asnjë tarifë depozitimi ose tërheqjeje
 • Llogaria Demo Falas e disponueshme
 • Anëtar i Komisionit Financiar
 • Shërbimi ndaj klientit në dispozicion 24/7

Kundër

 • Në dispozicion vetëm një platformë tregtare
 • Nuk disponohet për tregtim në të gjitha vendet (përfshirë BE, MB dhe SHBA)
 • Procesi i gjatë i tërheqjes

Shpërblime të tregtisë Olimpike
Rishikimi i Olymp Trade

Rishikimi i Olymp TradeSiguria dhe Rregullimi

Megjithëse Olymp Trade nuk ka një licencë të fortë për shërbime financiare, ajo është një firmë brokerimi e certifikuar dhe e vërtetuar që është pjesë e Komisionit Financiar Ndërkombëtar. Komisioni Financiar është një organizatë ndërkombëtare financiare që lejon një garanci prej 20,000 EUR për tregtarët, akses të plotë në burimet e tyre dhe ndihmë ligjore nëse është e nevojshme.

Me fjalë të tjera, tregtarët mund të gëzojnë shumë përfitime të rralla të tregtimit Forex me një linjë sigurie.

Pro

 • Rregullohet nga Komisioni Financiar
 • Ofron 20,000 EUR për kompensim
 • Ndihma ligjore është në dispozicion
 • Mbrojtja e investitorëve në dispozicion

Kundër

 • Nuk rregullohet nga asnjë rregullator financiar
Rishikimi i Olymp Trade
Olymp Trade është një firmë brokerimi e certifikuar nga një nga organizatat financiare më të mira dhe më të rrepta në botë, Komisioni Financiar.

Komisioni Financiar është një organizatë financiare që vepron si ndërmjetës dhe rregullator, në rast të ndonjë problemi me një tregtar. Çdo anëtar i IFC-së duhet të sigurojë një raport vjetor dhe të veprojë me transparencë të plotë ndaj IFC-së dhe tregtarëve të tyre.

Për t'i mbajtur të sigurt tregtarët e tyre, Olymp Trade fokusohet në kompensimin financiar prej 0f 20,000 EUR nëse tregtarit i ndodh ndonjë sjellje e keqe. Ofruesi i shërbimit të tregtimit gjithashtu ofron raport vjetor për IFC-në për tregtimin e tyre vjetor, si dhe u lejon tregtarëve ndihmë të plotë ligjore nga IFC, nëse mund të lindë ndonjë problem.

Rishikimi i Olymp TradeTarifat e Tregtisë Olimpike

Olymp Trade ka tarifa tregtimi relativisht të ulëta, gjë që është e pazakontë për agjentët Forex. Shumica e ndërmjetësve të FX fitojnë nga tarifat e tyre jo-tregtare, prandaj është më mirë të merret parasysh nëse kostoja ia vlen shërbimi.
Tarifat e depozitimit dhe tërheqjes
Tarifa e depozitës 0 USD
Tarifa e tërheqjes 0 USD
Kufiri minimal i tërheqjes 10 USD
Depozita minimale 10 USD
Olimpiadë XM Etoro tregjet FP
Tarifa e llogarisë Nr Nr Nr Nr
Tarifa e pasivitetit po po Nr Nr
Tarifa e depozitës 0$ 0$ 0$ 0$
Tarifa e tërheqjes 0$ 0$ 25 dollarë 10 AUD

Pro

 • Nuk ka tarifa për tërheqje
 • Asnjë tarifë depozitimi
 • Shuma minimale e tërheqjes dhe e depozitës është shumë e vogël
 • Shuma të mëdha pagesash për të dy llojet e llogarive

Kundër

 • Kërkohen tarifa për një natë

Rishikimi i Olymp TradeHapja e llogarisë

Llogaria VIP e Tregtisë Olimpike

Llogaria është e disponueshme për klientët që janë të avancuar në tregti dhe preferohet nga tregtarët shumë ekspertë. Në mënyrë që një llogari të jetë aktive dhe e përdorur, tregtarët duhet të depozitojnë dy mijë dollarë (2000 dollarë), ose ekuivalentin e monedhës së saj.

Klientët që kanë marrë Llogaritë VIP përfitojnë nga tërheqje më të shpejta dhe marrin ndihmën e një konsulenti VIP, analistëve financiarë dhe instrumenteve të ndryshme tregtare.

Pro

 • Tërheqje më të shpejta
 • Konsulent VIP
 • I përshtatshëm për tregtarët elitarë
 • Akomodimi për tregtarët e investimeve të mëdha
 • Llogaria Demo Falas e disponueshme

Kundër

 • Shuma e lartë minimale e depozitës
 • Jo i përshtatshëm për tregtarët fillestarë


Llogaria standarde e tregtisë Olimpike

Llogaria tregtare që përdoret nga shumica e tregtarëve është Llogaria Standarde dhe është e disponueshme për çdo klient të mundshëm që dëshiron të tregtojë rastësisht ose të testojë një Llogari Demo pa pagesë.

Llogaria ka një shumë minimale për të tregtuar, që është një dollar, dhe një shumë maksimale për të tregtuar me të, që është dy mijë dollarë. Llogaria standarde lejon fitimin maksimal të mundshëm prej tetëdhjetë përqind kur ka një tregti të suksesshme. Me Llogarinë Standarde, ekziston një fond minimal për tërheqje prej dhjetë dollarësh, pa kufi për asnjë tërheqje.

Tërheqjet mund të zgjasin deri në 24 orë, me një kohë pritjeje maksimale prej tre ditësh.

Pro

 • Llogaria Demo Falas e disponueshme
 • Tarifa të ulëta tregtare
 • Llogari minimale e ulët e depozitave
 • Fitimi maksimal i mundshëm prej 80% për çdo tregti të suksesshme
 • Shuma minimale e ulët e tërheqjes

Kundër

 • Procesi i gjatë i tërheqjes


Si të hapni një llogari tregtare Olimpike

HAPI I PARË: Plotësoni emrin tuaj, adresën e emailit, fjalëkalimin dhe monedhën bazë të preferuar.

Rishikimi i Olymp Trade

HAPI I DYTË: Do të aktivizoheni si mbajtës i një llogarie demo për 60 minuta, ku do t'ju duhet të depozitoni fonde në llogarinë tuaj tregtare për të hyrë në treg.
Rishikimi i Olymp Trade
HAPI I TRETË: Mund të filloni tregtimin tani!

Rishikimi i Olymp Trade

Rishikimi i Olymp TradeDepozita dhe Tërheqje

Olymp Trade u ofron tregtarëve të tyre opsione të ndryshme për depozitat dhe tërheqjet. Me depozitat, tregtarët mund të financojnë llogaritë e tyre përmes mënyrave të ndryshme të pagesës; këto metoda përfshijnë përdorimin e Visa dhe MasterCard, pagesat elektronike dhe Boleto. Boleto është një opsion i disponueshëm për të gjithë klientët me bazë në Brazil.
Rishikimi i Olymp Trade

Klientët që preferojnë përdorimin e kuletave elektronike mund të aplikojnë përmes Web Money, Neteller, Skrill, Bitcoin, Qiwi dhe Yandex Money. Tërheqjet kanë të njëjtat mundësi për pagesë, gjithashtu.

Pro

 • Asnjë tarifë depozite
 • Shuma minimale e ulët e depozitës
 • Procesi i depozitimit të shpejtë
 • Opsione të ndryshme për depozitat

Kundër

 • Asnje


Opsionet e depozitave të tregtisë Olimpike

 • Transfertë bankare
 • Kartat e Kreditit dhe Debitit
 • Kuletat elektronike


Tërheqjet

Me Olymp Trade, ekziston një opsion që tregtarët mund të bëjnë një tërheqje, pasi të kenë përfunduar depozitën. Koha maksimale e pritjes për një kërkesë tërheqjeje mund të zgjasë deri në tre ditë, por Olymp Trade përpiqet të përfundojë transaksionin sa më shpejt që të jetë e mundur. Çdo tregtar me Llogarinë Standarde, koha mesatare e pritjes është njëzet e katër orë. Megjithatë, si mbajtës i llogarisë VIP, koha mesatare e pritjes është vetëm disa orë.

Nuk ka tarifa për tërheqje dhe shuma minimale e tërheqjes është dhjetë dollarë. Së bashku me këtë, të gjitha tarifat e transaksionit janë në Olymp Trade dhe ato nuk u ngarkojnë komisione tregtarëve.

Pro

 • Asnjë tarifë tërheqjeje
 • Procesi i shpejtë i tërheqjes
 • Shuma minimale e ulët e tërheqjes

Kundër

 • Asnje


Opsionet e Tërheqjes së Tregtisë Olimpike

 • Transfertë bankare
 • Kartat e Kreditit dhe Debitit
 • Kuletat elektronike

Rishikimi i Olymp TradePlatformat e Tregtisë

Platforma aktuale tregtare për Olymp Trade është një platformë tregtare e brendshme që është krijuar dhe zhvilluar nga zhvilluesit e softuerit të Olymp Trade. Platforma e tregtimit operon si në softuer Android ashtu edhe në iOS, si një aplikacion celular. Kjo do të thotë që të gjithë klientët e Olymp Trade mund të tregtojnë në çdo kohë, kudo.

Sipas rishikimeve dhe reagimeve të klientëve, platforma e tregtimit është miqësore për përdoruesit dhe ka një sens drejtimi kur bëhet fjalë për strategjitë tregtare të klientit. Olymp Trade dhe aplikacioni i tij celular konsiderohet të jetë një nga aplikacionet më të mira që disponohen në tregun financiar.

Platforma e tregtimit për Olymp Trade është e vetë-mjaftueshme dhe shumë e lehtë për t'u kuptuar; ai përmban tregues teknikë dhe instrumente analize që lehtësojnë tregtarët të gjejnë strategjinë më të mirë të tregtimit. Platforma e brendshme tregtare Olymp Trade ofron gjithashtu një seksion historik në fund të faqes, duke i lejuar tregtarët të qëndrojnë të përditësuar për një aktiv specifik dhe të ndjekin përparimin e tij. Në anën e majtë të faqes, ka një grafik tregtimi dhe në anën e djathtë të faqes është një ikonë ku tregtari lejohet të përcaktojë kohëzgjatjen e tregtisë, shumën për tregtimin dhe të vendosë një opsion Put ose Call .

Do të zbuloni gjithashtu se ekziston një platformë tregtare MetaTrader4 në dispozicion për ju. MT4 është një nga platformat tregtare më të zakonshme dhe më efektive në botë, dhe shumica e tregtarëve janë të njohur me të.


Platforma e Tregtisë në Ueb

Ekzistojnë dy lloje të urdhrave të tregtimit me Olymp Trade, urdhra me çmim dhe urdhra me kohë. Me porositë me çmime, ju mund të bëni një porosi, në varësi të çmimit në të cilin jeni kufizuar. Sa i përket porosive kohore, ju mund të bëni një porosi në një kohë të caktuar, e cila do të ekzekutohet automatikisht në kohën e kërkuar.

Ju mund të mos jeni në gjendje të aktivizoni sinjalizimet dhe njoftimet për llogarinë tuaj të platformës tregtare Olymp Trade, por do të jeni në gjendje të shikoni të gjitha porositë tuaja të mëparshme dhe në pritje. Ju gjithashtu do të keni mundësinë të shikoni tregtarët tuaj të kaluar, së bashku me një raport të detajuar të atyre tregtive. Kjo do t'ju ndihmojë të mbani gjurmët e tregtisë tuaj, dhe çfarë mund të jetë e ardhshme.

Me platformën Olymp Trade, ndërfaqja është shumë e thjeshtë dhe e lehtë për t'u përdorur. Ju nuk do të gjeni ndonjë problem me gjetjen e treguesve, mjeteve dhe tregjeve financiare. Platforma e tregtimit në ueb është një platformë me shumë grafiku, që do të thotë se ju mund të përdorni disa tabela në të njëjtën kohë.


Platforma e tregtimit në desktop

Platforma e tregtimit në desktop është e ngjashme me platformën e tregtimit në internet Olymp Trade, por platforma e tregtimit në desktop duhet të shkarkohet si një shtesë në pajisjen tuaj, Windows ose Mac.

Pro

 • E disponueshme në Windows dhe MT4
 • Mjete shumëfunksionale të hartimit
 • Qasje e lehtë dhe miqësore për përdoruesit
 • I personalizueshëm
 • Në dispozicion mbi 200 tregje financiare

Kundër

 • Nuk ka sinjalizime dhe njoftime


Platforma e Tregtisë Mobile

Ekzistojnë dy lloje të urdhrave të tregtimit me aplikacionin celular Olymp Trade, porositë me çmim dhe porositë me kohë. Me porositë me çmime, ju mund të bëni një porosi, në varësi të çmimit në të cilin jeni kufizuar. Sa i përket porosive kohore, ju mund të bëni një porosi në një kohë të caktuar, e cila do të ekzekutohet automatikisht në kohën e kërkuar.

Me aplikacionin celular Olymp Trade, ju mund të përdorni gjurmën e gishtit si një formë për t'u identifikuar në llogarinë tuaj tregtare. Funksioni i njohjes së gjurmëve të gishtave është shumë i rrallë për t'u gjetur, pasi kërkon teknologji të përparuar. Pavarësisht se nuk ka një proces identifikimi me dy hapa, njohja e gjurmëve të gishtërinjve është një alternativë më e mirë.

Me platformën e aplikacionit celular, ju mund të aktivizoni sinjalizimet dhe njoftimet përmes cilësimeve të celularit tuaj. Do ta shihni në formën e një njoftimi shtytës që gjendet në cilësimet e pajisjes tuaj.

Në përgjithësi, aplikacioni celular Olymp Trade është shumë miqësor për përdoruesit dhe i lejon tregtarët në lëvizje të mos humbasin kurrë një mundësi thelbësore për të tregtuar. Aplikacioni celular është i disponueshëm për tregtarët me softuer, iOS dhe Android. Me Android, mund të aktivizoni veçorinë e njohjes së gjurmëve të gishtërinjve, si një formë tjetër hyrjeje.

Pro

 • Tregtim 24/7
 • Përdorues miqësor
 • Ofrohet njohja e gjurmëve të gishtave për identifikim
 • Në dispozicion mbi 200 tregje financiare
 • Ofrohet veçori me shumë grafiku

Kundër

 • Asnjë proces identifikimi me dy hapa

Rishikimi i Olymp TradeTregjet dhe Instrumentet Financiare

Olymp Trade u ofron klientëve mundësinë për të tregtuar aksione, mallra, ETF, monedha, kriptomonedha. Sidoqoftë, disponueshmëria e instrumentit do të luhatet në varësi të vendit ku banon tregtari.

Levat me Olymp janë të ndryshueshme dhe mbështeten në llojet e tregtisë që klienti po shqyrton.

36 Çifte valutore 9 Kriptovalutat
6 Mallra 13 Stoqet
10 Indekse 5 ETF
Tregtime me kohë fikse

Rishikimi i Olymp TradeMjetet e Kërkimit të Tregut dhe Tregtimit

Olymp Trade ka një gamë të zgjeruar të materialeve dhe burimeve arsimore, duke lejuar edukimin e tregtarëve për gjithçka që u nevojitet për të marrë vendime të mira tregtare dhe për të gjetur strategjitë më të mira tregtare. Këto burime arsimore janë: uebinarë, mësime video, tregues trendi, postime në blog dhe një prani në platformën e mediave sociale.

Olymp Trade konsiderohet si një nga ofruesit më të modës dhe më të njohura të tregtimit që përdorin mediat sociale në përfitimin e tyre. Platformat e mediave sociale si Facebook dhe YouTube përdoren për të shpërndarë burime arsimore tek tregtarët e tyre. Çdo klient që është i interesuar të shkollohet në industrinë e tregtimit ka akses për ta bërë këtë përmes një transmetimi të drejtpërdrejtë përmes Facebook, ose bashkohet me webinarët e disponueshëm në YouTube.

Udhëzimet video të disponueshme për tregtarët përbëhen nga udhëzime dhe video se si duhet të artikulohen mbi çdo konfuzion që mund të kenë tregtarët në faqen e internetit.

Pro

 • Përdor mediat sociale si një mjet edukativ
 • Qasje e lehtë për tregtarët
 • Ndihmë vizuale në përdorimin e platformës
 • Burime arsimore falas
 • Rishikimet ditore dhe javore të disponueshme në blog
 • Kurse interaktive

Kundër

 • Nuk ka burim lajmesh me përditësime të drejtpërdrejta
Ekzistojnë gjithashtu mjete tregtare që tregtarët do t'i gjejnë shumë të dobishme gjatë sesioneve të tyre tregtare. Mjeti më i zakonshëm i tregtimit është kalendari ekonomik, i cili vendos sinjalizime për ngjarjet më të rëndësishme tregtare që ndodhin në një kohë dhe datë të caktuar. Sinjalet e tregtimit gjithashtu ju lejojnë të lëvizni në një drejtim të caktuar, përmes analitikës dhe të dhënave të thelluara, në mënyrë që të përfitoni nga tregtimi juaj në mënyrë sa më efikase dhe të mos përballeni me humbje të mëdha financiare.


Mjetet e Tregtisë Olimpike

Ka shumë mjete tregtare të ofruara nga Olymp Trade, të cilat janë lehtësisht të aksesueshme për të gjithë tregtarët. Mjetet e tregtimit përfshijnë analizën themelore, mbështetjen e kriptomonedhës dhe mjete të tjera që mund të gjenden në platformën e tyre tregtare të brendshme.
Mjetet e Tregtisë Olimpike
Kalendari ekonomik Mbështetje për kriptomonedhën
Mjet për anulimin e tregtisë Tregti në pritje
Sinjalet tregtare

Pro

 • Në dispozicion për të gjithë tregtarët
 • Qasje e lehtë dhe miqësore për përdoruesit
 • Mjete të sakta tregtare
 • E disponueshme në platformën e tregtimit në internet, platformën e tregtimit në desktop dhe aplikacionin celular

Kundër

 • Sinjalet e tregtimit janë të disponueshme vetëm për mbajtësit e llogarive VIP

Rishikimi i Olymp TradeShërbimi ndaj klientit

Me Olymp Trade, ata ofrojnë një mbështetje për shërbimin ndaj klientit që është e disponueshme 247. Mbështetja e klientit mund të arrihet përmes emailit, mbështetjes telefonike ose përmes formularit të kontaktit. Mbështetja e tyre telefonike është e disponueshme në Afrikën e Jugut dhe Argjentinë.

Pro

 • Në dispozicion 24/7
 • Metoda të ndryshme të mbështetjes së klientit
 • Përgjigjet përkatëse

Kundër

 • Shërbimi ndaj klientit të PO mund të jetë një proces i ngadaltë


Mjetet e Komunikimit

 • Email
 • Mbështetje telefonike
 • Adresa PO
Shumë tregtarë kanë mbetur të impresionuar nga përvoja tregtare e Olymp Trade, veçanërisht në mbështetjen e shërbimit ndaj klientit dhe procesin e tërheqjes. Tregtarët që kanë kërkuar tërheqje i marrin fondet në vetëm 24 orë, ndërsa mbajtësit e Llogarive VIP i marrin ato në pak orë. Shumë tregtarë që kanë përdorur shërbimin ndaj klientit ishin mirënjohës për përgjigjet e shpejta dhe relevante që kanë marrë, por metoda e mbështetjes së klientit PO është konsideruar e ngadaltë në krahasim me opsionet e tjera të mbështetjes së klientit.

Rishikimi i Olymp TradeEdukimi i klientit

Olymp Trade u siguron tregtarëve të mundshëm, të cilët dëshirojnë të bëhen tregtarë me përvojë, akses në përvojën e tregtimit pa u përballur me ndonjë humbje financiare, përmes një Llogarie Demo. Llogaria Demo ofron fonde virtuale prej dhjetë mijë të monedhës së zgjedhur nga tregtari, për t'u dhënë atyre mundësinë për të vlerësuar përfitimet e platformës së tyre të tregtimit të brendshëm.


Oferta Arsimore Olymp Trade

 • Strategjitë
 • Webinar DO
 • Webinar Forex
 • Llogaria Demo

Rishikimi i Olymp Tradekonkluzioni

Olymp Trade është një ofrues i shërbimeve tregtare që u krijua në 2014 në Saint Vincent dhe Grenadines. Aktualisht ka mbi 25,000 përdorues aktivë, duke përdorur ose llogarinë e tyre standarde ose llogarinë e tyre VIP. Olymp Trade rregullohet duke qenë anëtar i Komisionit të njohur Ndërkombëtar Financiar (IFC), i cili është një ndërmjetës midis tregtarit dhe ndërmjetësit. Anëtarëve të IFC-së kërkohet të dorëzojnë një raport vjetor si një formë Monitorimi dhe Vlerësimi, së bashku me një kompensim financiar prej 20,000 USD nëse ka pasur ndonjë sjellje të keqe financiare të shkaktuar nga ndërmjetësi.

Olymp Trade është një nga ndërmjetësit më të famshëm. Megjithatë, ata nuk pranojnë klientë nga vende të ndryshme, duke përfshirë por pa u kufizuar në SHBA, MB dhe Japoni. Ata janë gjithashtu një nga ndërmjetësit shumë të paktë që kanë një prani të fortë në mediat sociale, duke përdorur mediat sociale si një mjet edukativ për tregtarët për të mësuar.

Thank you for rating.