Lajme të nxehta

Lajmet e fundit

Çfarë është një tregti pa rrezik? Si ta përdorni atë në Olymp Trade
Udhëzues

Çfarë është një tregti pa rrezik? Si ta përdorni atë në Olymp Trade

Tregtarët marrin tregti pa rrezik si shpërblim për tregtimin dhe besnikërinë e tyre aktive. Tregtime të tilla i ndihmojnë përdoruesit të përqendrohen, të kursejnë dhe të fitojnë para edhe nëse nuk kuptojnë asgjë për tregjet financiare. Pra, çfarë është një tregti pa rrezik? A është një bonus, një kod mashtrimi apo thjesht fondi rezervë i një tregtari? Në këtë artikull do t'ju tregojmë në detaje për privilegjin më interesant që kanë përdoruesit e Olymp Trade.