Olymp Trade Hyni - Olymp Trade Albania - Olymp Trade Shqipëria

Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para nga Olymp Trade


Si të regjistroheni në Olymp Trade


Si të regjistroheni në llogarinë Olymp Trade?

  1. Shkoni në aplikacionin celular Olymp Trade ose faqen e internetit .
  2. Klikoni në butonin "Identifikohu" në këndin e sipërm të djathtë
  3. Futni emailin dhe fjalëkalimin tuaj.
  4. Klikoni në butonin blu "Identifikohu".
  5. Nëse keni harruar emailin tuaj, mund të identifikoheni duke përdorur "Apple" ose "Google" ose "Facebook".
  6. Nëse keni harruar fjalëkalimin, klikoni në "Keni harruar fjalëkalimin tuaj".
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para nga Olymp Trade
Klikoni butonin "Identifikohu" në këndin e sipërm të djathtë, do të shfaqet forma e hyrjes.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para nga Olymp Trade
Futni adresën tuaj të emailit dhe fjalëkalimin me të cilin jeni regjistruar për të hyrë në llogarinë tuaj dhe klikoni "Identifikohu".
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para nga Olymp Trade
Tani ju jeni në gjendje të filloni tregtimin, keni 10,000 dollarë në Llogarinë Demo. Është një mjet që ju të njiheni me platformën, të praktikoni aftësitë tuaja tregtare në asete të ndryshme dhe të provoni mekanikë të rinj në një grafik në kohë reale pa rreziqe, gjithashtu mund të tregtoni në një llogari reale pas depozitimit.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para nga Olymp Trade


Si të regjistroheni në Olymp Trade duke përdorur Facebook?

Ju gjithashtu mund të identifikoheni në faqen e internetit duke përdorur llogarinë tuaj personale në Facebook duke klikuar në butonin Facebook.

1. Klikoni në butonin Facebook
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para nga Olymp Trade
2. Do të hapet dritarja e hyrjes në Facebook, ku do t'ju duhet të shkruani adresën tuaj të emailit që keni përdorur për t'u regjistruar në Facebook

3. Fusni fjalëkalimin nga llogaria juaj në Facebook

4. Klikoni në "Identifikohu"
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para nga Olymp Trade
Pasi të keni Nëse keni klikuar në butonin “Identifikohu”, Olymp Trade do të kërkojë qasje në: Emrin tuaj, foton e profilit dhe adresën e emailit. Klikoni Vazhdo...
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para nga Olymp Trade
Pas kësaj do të ridrejtoheni automatikisht në platformën Olymp Trade.


Si të regjistroheni në Olymp Trade duke përdorur Google?

1. Për autorizim përmes llogarisë tuaj Google, duhet të klikoni në butonin Google.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para nga Olymp Trade
2. Më pas, në dritaren e re që hapet, futni numrin tuaj të telefonit ose emailin dhe klikoni “Next”. Sistemi do të hapë një dritare, do t'ju kërkohet fjalëkalimi për llogarinë tuaj google.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para nga Olymp Trade
3. Më pas futni fjalëkalimin për llogarinë tuaj Google dhe klikoni "Next".
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para nga Olymp Trade
Pas kësaj, ndiqni udhëzimet e dërguara nga shërbimi në adresën tuaj të emailit. Ju do të dërgoheni në llogarinë tuaj personale Olymp Trade.

Si të regjistroheni në Olymp Trade duke përdorur Apple ID?

1. Për autorizim përmes Apple ID tuaj, duhet të klikoni në butonin Apple.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para nga Olymp Trade
2. Më pas, në dritaren e re që hapet, futni Apple ID-në tuaj dhe klikoni “Next”.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para nga Olymp Trade
3. Më pas futni fjalëkalimin për Apple ID-në tuaj dhe klikoni “Next”.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para nga Olymp Trade
Pas kësaj, ndiqni udhëzimet e dërguara nga shërbimi dhe mund të filloni Tregtinë në Olymp Trade.


Rikuperimi i fjalëkalimit nga llogaria Olymp Trade

Mos u shqetësoni nëse nuk mund të hyni në platformë, thjesht mund të keni futur fjalëkalimin e gabuar. Ju mund të dilni me një të re.

Nëse përdorni versionin e uebit

Për ta bërë këtë, klikoni në lidhjen "Keni harruar fjalëkalimin".
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para nga Olymp Trade
Më pas, sistemi do të hapë një dritare ku do t'ju kërkohet të rivendosni fjalëkalimin tuaj për llogarinë tuaj Olymp Trade. Ju duhet t'i jepni sistemit adresën e duhur të emailit dhe të klikoni "Rivendos"
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para nga Olymp Trade
Një njoftim do të hapet se një email është dërguar në këtë adresë e-mail për të rivendosur fjalëkalimin.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para nga Olymp Trade
Më tej në letrën në emailin tuaj, do t'ju ofrohet të ndryshoni fjalëkalimin tuaj. Klikoni në "Ndrysho fjalëkalimin"
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para nga Olymp Trade
Lidhja nga emaili do t'ju çojë në një seksion të veçantë në faqen e internetit Olymp Trade. Fusni fjalëkalimin tuaj të ri këtu dy herë dhe klikoni butonin "Ndrysho fjalëkalimin"
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para nga Olymp Trade
Kjo është ajo! Tani mund të hyni në platformën Olymp Trade duke përdorur emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin tuaj të ri.

Nëse përdorni aplikacionin celular

Për ta bërë këtë, klikoni opsionin "Identifikohu", më pas futni emailin që keni përdorur gjatë regjistrimit dhe klikoni në lidhjen "A keni harruar fjalëkalimin tuaj"
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para nga Olymp Trade
Një njoftim shfaqet se Informacioni është dërguar në adresën e treguar. Pastaj bëni të njëjtat hapa të mbetur si aplikacioni në internet
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para nga Olymp Trade


Hyni në versionin celular të Olymp Trade

Nëse dëshironi të tregtoni në versionin celular të internetit të platformës tregtare Olymp Trade, mund ta bëni lehtësisht. Fillimisht, hapni shfletuesin tuaj në pajisjen tuaj celulare. Pas kësaj, kërkoni për " olymptrade.com " dhe vizitoni faqen zyrtare të ndërmjetësit.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para nga Olymp Trade
Futni emailin dhe fjalëkalimin tuaj dhe më pas klikoni në butonin "Identifikohu".
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para nga Olymp Trade
Ja ku jeni! Tani mund të tregtoni nga versioni i uebit celular i platformës. Versioni i uebit celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me një version të rregullt të saj në internet. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve. Ju keni 10,000 dollarë në llogarinë demonstruese për të tregtuar në platformën
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para nga Olymp Trade

Si të regjistroheni në aplikacionin Olymp Trade iOS?

Hyrja në platformën celulare iOS është e ngjashme me hyrjen në aplikacionin e internetit Olymp Trade. Aplikacioni mund të shkarkohet përmes App Store në pajisjen tuaj ose klikoni këtu . Thjesht kërkoni për aplikacionin "Olymp Trade - Online Trading" dhe klikoni "MERRNI" për ta instaluar në iPhone ose iPad tuaj.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para nga Olymp Trade
Pas instalimit dhe nisjes, mund të identifikoheni në aplikacionin celular Olymp Trade iOS duke përdorur emailin tuaj, Facebook, Google ose Apple ID. Thjesht duhet të zgjidhni opsionin "Identifikohu".
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para nga Olymp Trade
Futni emailin dhe fjalëkalimin tuaj dhe më pas klikoni në butonin "Identifikohu".
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para nga Olymp Trade
Ju keni 10,000 dollarë në llogarinë demonstruese për të tregtuar në platformë.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para nga Olymp Trade
Në rast të hyrjes sociale klikoni në "Apple" ose "Facebook" ose "Google".
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para nga Olymp Trade


Si të regjistroheni në aplikacionin Olymp Trade Android?

Duhet të vizitoni dyqanin Google Play dhe të kërkoni për "Olymp Trade - App For Trading" për të gjetur këtë aplikacion ose klikoni këtu .
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para nga Olymp Trade
Pas instalimit dhe nisjes, mund të identifikoheni në aplikacionin celular Olymp Trade Android duke përdorur llogarinë tuaj të postës elektronike, Facebook ose Google.

Bëni të njëjtat hapa si në pajisjen iOS, zgjidhni opsionin "Identifikohu"
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para nga Olymp Trade
Futni emailin dhe fjalëkalimin tuaj dhe më pas klikoni në butonin "Enter".
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para nga Olymp Trade
Tani ju keni gjithashtu 10,000 dollarë në llogarinë demonstruese për të tregtuar në platformë.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para nga Olymp Trade
Në rast të hyrjes sociale klikoni në “Facebook” ose “Google”.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para nga Olymp Trade


Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)


Kam harruar emailin nga llogaria e Olymp Trade

Nëse keni harruar e-mailin tuaj, mund të identifikoheni duke përdorur Facebook ose Gmail.

Nëse nuk i keni krijuar këto llogari, mund t'i krijoni kur regjistroheni në faqen e internetit të Olymp Trade. Në raste ekstreme, nëse harroni emailin tuaj dhe nuk ka asnjë mënyrë për t'u identifikuar nëpërmjet Google dhe Facebook, duhet të kontaktoni shërbimin e mbështetjes


Si mund ta ndryshoj monedhën e llogarisë

Ju mund të zgjidhni monedhën e llogarisë vetëm një herë. Nuk mund të ndryshohet me kalimin e kohës.

Mund të krijoni një llogari të re me një email të ri dhe të zgjidhni monedhën e dëshiruar.

Nëse keni krijuar një llogari të re, kontaktoni mbështetjen për të bllokuar të vjetrën.

Sipas politikës sonë, një tregtar mund të ketë vetëm një llogari.


Si mund ta ndryshoj emailin tim

Për të përditësuar emailin tuaj, ju lutemi kontaktoni ekipin e mbështetjes.

Ne i ndryshojmë të dhënat përmes një konsulenti për të mbrojtur llogaritë e tregtarëve nga mashtruesit.

Ju nuk mund ta ndryshoni emailin tuaj vetë përmes llogarisë së përdoruesit.


Si mund ta ndryshoj numrin tim të telefonit

Nëse nuk e keni konfirmuar numrin tuaj të telefonit, mund ta modifikoni në llogarinë tuaj të përdoruesit.

Nëse e keni konfirmuar numrin tuaj të telefonit, ju lutemi kontaktoni ekipin e mbështetjes.

Si të tërhiqni para nga Olymp Trade

Platforma Olymp Trade përpiqet të përmbushë standardet më të larta të cilësisë së kryerjes së transaksioneve financiare. Për më tepër, ne i mbajmë ato të thjeshta dhe transparente.

Shkalla e tërheqjes së fondeve është rritur dhjetëfish që nga themelimi i kompanisë. Sot, më shumë se 90% e kërkesave përpunohen gjatë një dite tregtimi.

Megjithatë, tregtarët shpesh kanë pyetje në lidhje me procesin e tërheqjes së fondeve: cilat sisteme pagesash janë të disponueshme në rajonin e tyre ose si mund ta përshpejtojnë tërheqjen.

Për këtë artikull, ne kemi mbledhur pyetjet më të shpeshta.


Në cilat metoda pagese mund të tërheq fonde?

Mund të tërhiqni fonde vetëm në mënyrën tuaj të pagesës.

Nëse keni bërë një depozitë duke përdorur 2 mënyra pagese, një tërheqje për secilën prej tyre duhet të jetë proporcionale me shumat e pagesës.


A duhet të siguroj dokumente për të tërhequr fonde?

Nuk ka nevojë të jepni asgjë paraprakisht, do t'ju duhet vetëm të ngarkoni dokumente sipas kërkesës. Kjo procedurë ofron siguri shtesë për fondet në depozitën tuaj.

Nëse llogaria juaj duhet të verifikohet, do të merrni një udhëzim se si ta bëni këtë me email.


Si mund të tërheq para


Tërheqja duke përdorur pajisjen celulare

Shkoni në llogarinë tuaj të përdoruesit të platformës dhe zgjidhni "Më shumë"

Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para nga Olymp Trade
Zgjidhni "Tërheq".
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para nga Olymp Trade
Do t'ju çojë në një seksion të veçantë në faqen e internetit të Tregtisë Olimpike.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para nga Olymp Trade
Në bllokun "E disponueshme për tërheqje" do të gjeni informacionin se sa mund të tërhiqni.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para nga Olymp Trade
Zgjidhni shumën. Shuma minimale e tërheqjes është $10/€10/R$50, por mund të ndryshojë për sisteme të ndryshme pagesash. Kliko "Dërgo një kërkesë"
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para nga Olymp Trade
Prisni disa sekonda, do të shihni kërkesën tuaj.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para nga Olymp Trade
Kontrolloni pagesën tuaj te Transaksionet
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para nga Olymp Trade


Tërheqja duke përdorur Desktop

Shkoni në llogarinë tuaj të përdoruesit të platformës dhe klikoni në butonin "Pagesat"
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para nga Olymp Trade
Zgjidhni "Tërheqje".
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para nga Olymp Trade
Do t'ju çojë në një seksion të veçantë në faqen e internetit të Tregtisë Olimpike.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para nga Olymp Trade
Në bllokun "E disponueshme për tërheqje" do të gjeni informacionin se sa mund të tërhiqni.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para nga Olymp Trade
Zgjidhni shumën. Shuma minimale e tërheqjes është $10/€10/R$50, por mund të ndryshojë për sisteme të ndryshme pagesash. Klikoni "Dërgoni një kërkesë".
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para nga Olymp Trade
Prisni disa sekonda, do të shihni pagesën tuaj.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para nga Olymp Trade

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)


Çfarë duhet të bëj nëse banka refuzon kërkesën time për tërheqje?

Mos u shqetësoni, ne mund të shohim që kërkesa juaj është refuzuar. Për fat të keq, banka nuk jep arsyen e refuzimit. Ne do t'ju dërgojmë një email që përshkruan se çfarë të bëni në këtë rast.


Pse e marr shumën e kërkuar në pjesë?

Kjo situatë mund të lindë për shkak të veçorive operative të sistemeve të pagesave.

Ju keni kërkuar një tërheqje dhe keni transferuar vetëm një pjesë të shumës së kërkuar në kartën tuaj ose në portofolin tuaj elektronik. Statusi i kërkesës për tërheqje është ende "Në proces".

Mos u shqetësoni. Disa banka dhe sisteme pagesash kanë kufizime në pagesën maksimale, kështu që një shumë më e madhe mund të kreditohet në llogari në pjesë më të vogla.

Ju do të merrni shumën e kërkuar të plotë, por fondet do të transferohen në disa hapa.

Ju lutemi vini re: ju mund të bëni një kërkesë të re tërheqjeje vetëm pasi të jetë përpunuar ajo e mëparshme. Nuk mund të bëhen disa kërkesa për tërheqje në të njëjtën kohë.


Anulimi i tërheqjes së fondeve

Duhet pak kohë për të përpunuar një kërkesë për tërheqje. Fondet për tregtim do të jenë të disponueshme brenda gjithë kësaj periudhe.

Megjithatë, nëse keni më pak fonde në llogarinë tuaj sesa keni kërkuar për të tërhequr, kërkesa për tërheqje do të anulohet automatikisht.

Përveç kësaj, vetë klientët mund të anulojnë kërkesat për tërheqje duke shkuar te menyja "Transaksionet" e llogarisë së përdoruesit dhe duke anuluar kërkesën.


Sa kohë i përpunoni kërkesat për tërheqje

Ne po bëjmë çmos për të përpunuar të gjitha kërkesat e klientëve tanë sa më shpejt që të jetë e mundur. Megjithatë, mund të duhen nga 2 deri në 5 ditë pune për të tërhequr fondet. Kohëzgjatja e përpunimit të kërkesës varet nga mënyra e pagesës që përdorni.


Kur debitohen fondet nga llogaria?

Fondet debitohen nga llogaria tregtare pasi të përpunohet një kërkesë për tërheqje.

Nëse kërkesa juaj për tërheqje po përpunohet pjesë-pjesë, fondet do të debitohen gjithashtu nga llogaria juaj pjesë-pjesë.


Pse kreditoni një depozitë direkt, por merrni kohë për të përpunuar një tërheqje?

Kur mbushni, ne e përpunojmë kërkesën dhe i kreditojmë fondet në llogarinë tuaj menjëherë.

Kërkesa juaj për tërheqje përpunohet nga platforma dhe banka ose sistemi juaj i pagesave. Duhet më shumë kohë për të plotësuar kërkesën për shkak të rritjes së palëve në zinxhir. Përveç kësaj, çdo sistem pagese ka periudhën e vet të përpunimit të tërheqjes.

Mesatarisht, fondet kreditohen në një kartë bankare brenda 2 ditëve të punës. Megjithatë, disa bankave mund t'i duhen deri në 30 ditë për të transferuar fondet.

Mbajtësit e portofolit elektronik i marrin paratë pasi kërkesa të përpunohet nga platforma.

Mos u shqetësoni nëse shihni statusin që thotë "Pagesa është kryer me sukses" në llogarinë tuaj, por nuk i keni marrë fondet tuaja.

Do të thotë që ne i kemi dërguar fondet dhe kërkesa për tërheqje tani përpunohet nga banka ose sistemi juaj i pagesave. Shpejtësia e këtij procesi është jashtë kontrollit tonë.


Si mund të tërheq fonde në 2 mënyra pagese

Nëse mbushni me dy mënyra pagese, shuma e depozitës që dëshironi të tërhiqni duhet të shpërndahet në mënyrë proporcionale dhe t'u dërgohet këtyre burimeve.

Për shembull, një tregtar ka depozituar 40 dollarë në llogarinë e tij me një kartë bankare. Më vonë, tregtari bëri një depozitë prej 100 dollarësh duke përdorur portofolin elektronik Neteller. Pas kësaj, ai ose ajo rriti gjendjen e llogarisë në 300 dollarë. Kështu mund të tërhiqen 140 dollarët e depozituara: 40 dollarë duhet të dërgohen në kartën bankare 100 dollarë duhet të dërgohen në portofolin elektronik të Neteller. Fitimet mund të tërhiqen në çdo mënyrë pagese pa kufizime.

Ju lutemi vini re se ky rregull zbatohet vetëm për shumën e fondeve që dikush ka depozituar. Fitimet mund të tërhiqen në çdo mënyrë pagese pa kufizime.

Ne e kemi futur këtë rregull sepse si institucion financiar duhet të respektojmë rregulloret ligjore ndërkombëtare. Sipas këtyre rregulloreve, një shumë e tërheqjes me 2 e më shumë mënyra pagese duhet të jetë në përpjesëtim me shumat e depozitave të bëra me këto metoda.


Pse më kërkohet të jap të dhënat e portofolit tim elektronik nëse dua të tërheq para në kartën time bankare?

Në disa raste, ne nuk mund të dërgojmë shuma që tejkalojnë depozitën fillestare të bërë duke përdorur një kartë bankare. Fatkeqësisht, bankat nuk i bëjnë të ditur arsyet e refuzimit. Nëse lind kjo situatë, ne do t'ju dërgojmë informacion të detajuar me email ose do t'ju kontaktojmë me telefon.
Thank you for rating.