Si të tërhiqni para nga Olymp Trade

Si të tërhiqni para nga Olymp Trade
Platforma Olymp Trade përpiqet të përmbushë standardet më të larta të cilësisë së kryerjes së transaksioneve financiare. Për më tepër, ne i mbajmë ato të thjeshta dhe transparente.

Shkalla e tërheqjes së fondeve është rritur dhjetëfish që nga themelimi i kompanisë. Sot, më shumë se 90% e kërkesave përpunohen gjatë një dite tregtimi.

Megjithatë, tregtarët shpesh kanë pyetje në lidhje me procesin e tërheqjes së fondeve: cilat sisteme pagesash janë të disponueshme në rajonin e tyre ose si mund ta përshpejtojnë tërheqjen.

Për këtë artikull, ne kemi mbledhur pyetjet më të shpeshta.


Në cilat metoda pagese mund të tërheq fonde?

Mund të tërhiqni fonde vetëm në mënyrën tuaj të pagesës.

Nëse keni bërë një depozitë duke përdorur 2 mënyra pagese, një tërheqje për secilën prej tyre duhet të jetë proporcionale me shumat e pagesës.


A duhet të siguroj dokumente për të tërhequr fonde?

Nuk ka nevojë të jepni asgjë paraprakisht, do t'ju duhet vetëm të ngarkoni dokumente sipas kërkesës. Kjo procedurë ofron siguri shtesë për fondet në depozitën tuaj.

Nëse llogaria juaj duhet të verifikohet, do të merrni një udhëzim se si ta bëni këtë me email.

Si mund të tërheq para


Tërheqja duke përdorur pajisjen celulare

Shkoni në llogarinë tuaj të përdoruesit të platformës dhe zgjidhni "Më shumë"

Si të tërhiqni para nga Olymp Trade
Zgjidhni "Tërheq".
Si të tërhiqni para nga Olymp Trade
Do t'ju çojë në një seksion të veçantë në faqen e internetit të Tregtisë Olimpike.
Si të tërhiqni para nga Olymp Trade
Në bllokun "E disponueshme për tërheqje" do të gjeni informacionin se sa mund të tërhiqni.
Si të tërhiqni para nga Olymp Trade
Zgjidhni shumën. Shuma minimale e tërheqjes është $10/€10/R$50, por mund të ndryshojë për sisteme të ndryshme pagesash. Kliko "Dërgo një kërkesë"
Si të tërhiqni para nga Olymp Trade
Prisni disa sekonda, do të shihni kërkesën tuaj.
Si të tërhiqni para nga Olymp Trade
Kontrolloni pagesën tuaj te Transaksionet
Si të tërhiqni para nga Olymp Trade


Tërheqja duke përdorur Desktop

Shkoni në llogarinë tuaj të përdoruesit të platformës dhe klikoni në butonin "Pagesat"
Si të tërhiqni para nga Olymp Trade
Zgjidhni "Tërheqje".
Si të tërhiqni para nga Olymp Trade
Do t'ju çojë në një seksion të veçantë në faqen e internetit të Tregtisë Olimpike.
Si të tërhiqni para nga Olymp Trade
Në bllokun "E disponueshme për tërheqje" do të gjeni informacionin se sa mund të tërhiqni.
Si të tërhiqni para nga Olymp Trade
Zgjidhni shumën. Shuma minimale e tërheqjes është $10/€10/R$50, por mund të ndryshojë për sisteme të ndryshme pagesash. Klikoni "Dërgoni një kërkesë".
Si të tërhiqni para nga Olymp Trade
Prisni disa sekonda, do të shihni pagesën tuaj.
Si të tërhiqni para nga Olymp Trade

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)


Çfarë duhet të bëj nëse banka refuzon kërkesën time për tërheqje?

Mos u shqetësoni, ne mund të shohim që kërkesa juaj është refuzuar. Për fat të keq, banka nuk jep arsyen e refuzimit. Ne do t'ju dërgojmë një email që përshkruan se çfarë të bëni në këtë rast.

Pse e marr shumën e kërkuar në pjesë?

Kjo situatë mund të lindë për shkak të veçorive operative të sistemeve të pagesave.

Ju keni kërkuar një tërheqje dhe keni transferuar vetëm një pjesë të shumës së kërkuar në kartën tuaj ose në portofolin tuaj elektronik. Statusi i kërkesës për tërheqje është ende "Në proces".

Mos u shqetësoni. Disa banka dhe sisteme pagesash kanë kufizime në pagesën maksimale, kështu që një shumë më e madhe mund të kreditohet në llogari në pjesë më të vogla.

Ju do të merrni shumën e kërkuar të plotë, por fondet do të transferohen në disa hapa.

Ju lutemi vini re: ju mund të bëni një kërkesë të re tërheqjeje vetëm pasi të jetë përpunuar ajo e mëparshme. Nuk mund të bëhen disa kërkesa për tërheqje në të njëjtën kohë.

Anulimi i tërheqjes së fondeve

Duhet pak kohë për të përpunuar një kërkesë për tërheqje. Fondet për tregtim do të jenë të disponueshme brenda gjithë kësaj periudhe.

Megjithatë, nëse keni më pak fonde në llogarinë tuaj sesa keni kërkuar për të tërhequr, kërkesa për tërheqje do të anulohet automatikisht.

Përveç kësaj, vetë klientët mund të anulojnë kërkesat për tërheqje duke shkuar te menyja "Transaksionet" e llogarisë së përdoruesit dhe duke anuluar kërkesën.

Sa kohë i përpunoni kërkesat për tërheqje

Ne po bëjmë çmos për të përpunuar të gjitha kërkesat e klientëve tanë sa më shpejt që të jetë e mundur. Megjithatë, mund të duhen nga 2 deri në 5 ditë pune për të tërhequr fondet. Kohëzgjatja e përpunimit të kërkesës varet nga mënyra e pagesës që përdorni.

Kur debitohen fondet nga llogaria?

Fondet debitohen nga llogaria tregtare pasi të përpunohet një kërkesë për tërheqje.

Nëse kërkesa juaj për tërheqje po përpunohet pjesë-pjesë, fondet do të debitohen gjithashtu nga llogaria juaj pjesë-pjesë.

Pse kreditoni një depozitë direkt, por merrni kohë për të përpunuar një tërheqje?

Kur mbushni, ne e përpunojmë kërkesën dhe i kreditojmë fondet në llogarinë tuaj menjëherë.

Kërkesa juaj për tërheqje përpunohet nga platforma dhe banka ose sistemi juaj i pagesave. Duhet më shumë kohë për të plotësuar kërkesën për shkak të rritjes së palëve në zinxhir. Përveç kësaj, çdo sistem pagese ka periudhën e vet të përpunimit të tërheqjes.

Mesatarisht, fondet kreditohen në një kartë bankare brenda 2 ditëve të punës. Megjithatë, disa bankave mund t'i duhen deri në 30 ditë për të transferuar fondet.

Mbajtësit e portofolit elektronik i marrin paratë pasi kërkesa të përpunohet nga platforma.

Mos u shqetësoni nëse shihni statusin që thotë "Pagesa është kryer me sukses" në llogarinë tuaj, por nuk i keni marrë fondet tuaja.

Do të thotë që ne i kemi dërguar fondet dhe kërkesa për tërheqje tani përpunohet nga banka ose sistemi juaj i pagesave. Shpejtësia e këtij procesi është jashtë kontrollit tonë.

Si nuk i kam marrë ende fondet pavarësisht statusit të kërkesës që thotë “Pagesa është bërë me sukses”?

Statusi "Pagesa është kryer me sukses" do të thotë që ne kemi përpunuar kërkesën tuaj dhe kemi dërguar fondet në llogarinë tuaj bankare ose në portofolin tuaj elektronik. Pagesat bëhen nga fundi ynë pasi të kemi përpunuar kërkesën dhe koha e mëtejshme e pritjes varet nga sistemi juaj i pagesave. Zakonisht duhen 2-3 ditë pune që fondet tuaja të arrijnë. Nëse nuk i keni marrë paratë pas kësaj periudhe, ju lutemi kontaktoni bankën ose sistemin tuaj të pagesave.

Ndonjëherë bankat refuzojnë transfertat. Në këtë rast, ne do të ishim të lumtur t'i transferonim paratë në portofolin tuaj elektronik.

Gjithashtu, mbani në mend se sisteme të ndryshme pagesash kanë kufizime të ndryshme në lidhje me shumën maksimale që mund të depozitohet ose tërhiqet brenda një dite të vetme. Ndoshta kërkesa juaj e ka tejkaluar këtë kufi. Në këtë rast, kontaktoni bankën tuaj ose mbështetjen e mënyrës së pagesës.

Si mund të tërheq fonde në 2 mënyra pagese

Nëse mbushni me dy mënyra pagese, shuma e depozitës që dëshironi të tërhiqni duhet të shpërndahet në mënyrë proporcionale dhe t'u dërgohet këtyre burimeve.

Për shembull, një tregtar ka depozituar 40 dollarë në llogarinë e tij me një kartë bankare. Më vonë, tregtari bëri një depozitë prej 100 dollarësh duke përdorur portofolin elektronik Neteller. Pas kësaj, ai ose ajo rriti gjendjen e llogarisë në 300 dollarë. Kështu mund të tërhiqen 140 dollarët e depozituara: 40 dollarë duhet të dërgohen në kartën bankare 100 dollarë duhet të dërgohen në portofolin elektronik të Neteller. Fitimet mund të tërhiqen në çdo mënyrë pagese pa kufizime.

Ju lutemi vini re se ky rregull zbatohet vetëm për shumën e fondeve që dikush ka depozituar. Fitimet mund të tërhiqen në çdo mënyrë pagese pa kufizime.

Ne e kemi futur këtë rregull sepse si institucion financiar duhet të respektojmë rregulloret ligjore ndërkombëtare. Sipas këtyre rregulloreve, një shumë e tërheqjes me 2 e më shumë mënyra pagese duhet të jetë në përpjesëtim me shumat e depozitave të bëra me këto metoda.

Si mund ta heq mënyrën e pagesës

Pasi të verifikoni llogarinë tuaj, konsulentët tanë të mbështetjes do të kontrollojnë nëse mënyra juaj e ruajtur e pagesës mund të hiqet.

Ju do të jeni në gjendje të tërheqni fonde në të gjitha mënyrat e tjera të disponueshme të pagesës.

Çfarë duhet të bëj nëse karta/portoja ime elektronike nuk është më aktive?

Nëse nuk mund ta përdorni më kartën tuaj sepse ajo është humbur, bllokuar ose ka skaduar, ju lutemi raportoni problemin te ekipi ynë i mbështetjes përpara se të paraqisni një kërkesë për tërheqje.

Nëse keni dorëzuar tashmë një kërkesë për tërheqje, ju lutemi informoni ekipin tonë të mbështetjes. Dikush nga ekipi ynë financiar do t'ju kontaktojë me telefon ose email për të diskutuar metodat alternative të tërheqjes.

Pse më kërkohet të jap të dhënat e portofolit tim elektronik nëse dua të tërheq para në kartën time bankare?

Në disa raste, ne nuk mund të dërgojmë shuma që tejkalojnë depozitën fillestare të bërë duke përdorur një kartë bankare. Fatkeqësisht, bankat nuk i bëjnë të ditur arsyet e refuzimit. Nëse lind kjo situatë, ne do t'ju dërgojmë informacion të detajuar me email ose do t'ju kontaktojmë me telefon.
Thank you for rating.
PËRGJIGJE NJË KOMENT Anulo përgjigjen
Ju lutemi shkruani emrin tuaj!
Ju lutemi shkruani një adresë të saktë emaili!
Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Kërkohet fusha g-recaptcha!
Lini një koment
Ju lutemi shkruani emrin tuaj!
Ju lutemi shkruani një adresë të saktë emaili!
Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Kërkohet fusha g-recaptcha!