Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade

Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade


Si të identifikoheni në Olymp Trade


Si të identifikoheni në llogarinë Olymp Trade?

 1. Shkoni në aplikacionin celular Olymp Trade ose faqen e internetit .
 2. Klikoni në butonin "Identifikohu" në këndin e sipërm të djathtë
 3. Futni emailin dhe fjalëkalimin tuaj.
 4. Klikoni në butonin blu "Identifikohu".
 5. Nëse keni harruar emailin tuaj, mund të identifikoheni duke përdorur "Apple" ose "Google" ose "Facebook".
 6. Nëse keni harruar fjalëkalimin, klikoni në "Keni harruar fjalëkalimin tuaj".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
Klikoni butonin "Identifikohu" në këndin e sipërm të djathtë, do të shfaqet forma e hyrjes.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
Futni adresën tuaj të emailit dhe fjalëkalimin me të cilin jeni regjistruar për të hyrë në llogarinë tuaj dhe klikoni "Identifikohu".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
Tani ju jeni në gjendje të filloni tregtimin, keni 10,000 dollarë në Llogarinë Demo. Është një mjet që ju të njiheni me platformën, të praktikoni aftësitë tuaja tregtare në asete të ndryshme dhe të provoni mekanikë të rinj në një grafik në kohë reale pa rreziqe, gjithashtu mund të tregtoni në një llogari reale pas depozitimit.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade


Si të identifikoheni në Olymp Trade duke përdorur Facebook?

Ju gjithashtu mund të identifikoheni në faqen e internetit duke përdorur llogarinë tuaj personale në Facebook duke klikuar në butonin Facebook.

1. Klikoni në butonin Facebook
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
2. Do të hapet dritarja e hyrjes në Facebook, ku do t'ju duhet të shkruani adresën tuaj të emailit që keni përdorur për t'u regjistruar në Facebook

3. Fusni fjalëkalimin nga llogaria juaj në Facebook

4. Klikoni në "Identifikohu"
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
Pasi të keni Nëse keni klikuar në butonin “Identifikohu”, Olymp Trade do të kërkojë qasje në: Emrin tuaj, foton e profilit dhe adresën e emailit. Klikoni Vazhdo...
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
Pas kësaj do të ridrejtoheni automatikisht në platformën Olymp Trade.


Si të identifikoheni në Olymp Trade duke përdorur Google?

1. Për autorizim përmes llogarisë tuaj Google, duhet të klikoni në butonin Google.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
2. Më pas, në dritaren e re që hapet, futni numrin tuaj të telefonit ose emailin dhe klikoni “Next”. Sistemi do të hapë një dritare, do t'ju kërkohet fjalëkalimi për llogarinë tuaj google.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
3. Më pas futni fjalëkalimin për llogarinë tuaj Google dhe klikoni "Next".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
Pas kësaj, ndiqni udhëzimet e dërguara nga shërbimi në adresën tuaj të emailit. Ju do të dërgoheni në llogarinë tuaj personale Olymp Trade.

Si të identifikoheni në Olymp Trade duke përdorur Apple ID?

1. Për autorizim përmes Apple ID tuaj, duhet të klikoni në butonin Apple.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
2. Më pas, në dritaren e re që hapet, futni Apple ID-në tuaj dhe klikoni “Next”.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
3. Më pas futni fjalëkalimin për Apple ID-në tuaj dhe klikoni “Next”.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
Pas kësaj, ndiqni udhëzimet e dërguara nga shërbimi dhe mund të filloni Tregtinë në Olymp Trade.


Rikuperimi i fjalëkalimit nga llogaria Olymp Trade

Mos u shqetësoni nëse nuk mund të hyni në platformë, thjesht mund të keni futur fjalëkalimin e gabuar. Ju mund të dilni me një të re.

Nëse përdorni versionin e uebit

Për ta bërë këtë, klikoni në lidhjen "Keni harruar fjalëkalimin".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
Më pas, sistemi do të hapë një dritare ku do t'ju kërkohet të rivendosni fjalëkalimin tuaj për llogarinë tuaj Olymp Trade. Ju duhet t'i jepni sistemit adresën e duhur të emailit dhe të klikoni "Rivendos"
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
Një njoftim do të hapet se një email është dërguar në këtë adresë e-mail për të rivendosur fjalëkalimin.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
Më tej në letrën në emailin tuaj, do t'ju ofrohet të ndryshoni fjalëkalimin tuaj. Klikoni në "Ndrysho fjalëkalimin"
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
Lidhja nga emaili do t'ju çojë në një seksion të veçantë në faqen e internetit Olymp Trade. Fusni fjalëkalimin tuaj të ri këtu dy herë dhe klikoni butonin "Ndrysho fjalëkalimin"
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
Kjo është ajo! Tani mund të hyni në platformën Olymp Trade duke përdorur emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin tuaj të ri.

Nëse përdorni aplikacionin celular

Për ta bërë këtë, klikoni opsionin "Identifikohu", më pas futni emailin që keni përdorur gjatë regjistrimit dhe klikoni në lidhjen "A keni harruar fjalëkalimin tuaj"
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
Një njoftim shfaqet se Informacioni është dërguar në adresën e treguar. Pastaj bëni të njëjtat hapa të mbetur si aplikacioni në internet
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade


Hyni në versionin celular të Olymp Trade

Nëse dëshironi të tregtoni në versionin celular të internetit të platformës tregtare Olymp Trade, mund ta bëni lehtësisht. Fillimisht, hapni shfletuesin tuaj në pajisjen tuaj celulare. Pas kësaj, kërkoni për " olymptrade.com " dhe vizitoni faqen zyrtare të ndërmjetësit.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
Futni emailin dhe fjalëkalimin tuaj dhe më pas klikoni në butonin "Identifikohu".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
Ja ku jeni! Tani mund të tregtoni nga versioni i uebit celular i platformës. Versioni i uebit celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me një version të rregullt të saj në internet. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve. Ju keni 10,000 dollarë në llogarinë demonstruese për të tregtuar në platformën
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade

Si të identifikoheni në aplikacionin Olymp Trade iOS?

Hyrja në platformën celulare iOS është e ngjashme me hyrjen në aplikacionin e internetit Olymp Trade. Aplikacioni mund të shkarkohet përmes App Store në pajisjen tuaj ose klikoni këtu . Thjesht kërkoni për aplikacionin "Olymp Trade - Online Trading" dhe klikoni "MERRNI" për ta instaluar në iPhone ose iPad tuaj.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
Pas instalimit dhe nisjes, mund të identifikoheni në aplikacionin celular Olymp Trade iOS duke përdorur emailin tuaj, Facebook, Google ose Apple ID. Thjesht duhet të zgjidhni opsionin "Identifikohu".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
Futni emailin dhe fjalëkalimin tuaj dhe më pas klikoni në butonin "Identifikohu".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
Ju keni 10,000 dollarë në llogarinë demonstruese për të tregtuar në platformë.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
Në rast të hyrjes sociale klikoni në "Apple" ose "Facebook" ose "Google".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade


Si të identifikoheni në aplikacionin Android Olymp Trade?

Duhet të vizitoni dyqanin Google Play dhe të kërkoni për "Olymp Trade - App For Trading" për të gjetur këtë aplikacion ose klikoni këtu .
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
Pas instalimit dhe nisjes, mund të identifikoheni në aplikacionin celular Olymp Trade Android duke përdorur llogarinë tuaj të postës elektronike, Facebook ose Google.

Bëni të njëjtat hapa si në pajisjen iOS, zgjidhni opsionin "Identifikohu"
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
Futni emailin dhe fjalëkalimin tuaj dhe më pas klikoni në butonin "Enter".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
Tani ju keni gjithashtu 10,000 dollarë në llogarinë demonstruese për të tregtuar në platformë.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
Në rast të hyrjes sociale klikoni në “Facebook” ose “Google”.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade


Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)


Kam harruar emailin nga llogaria e Olymp Trade

Nëse keni harruar e-mailin tuaj, mund të identifikoheni duke përdorur Facebook ose Gmail.

Nëse nuk i keni krijuar këto llogari, mund t'i krijoni kur regjistroheni në faqen e internetit të Olymp Trade. Në raste ekstreme, nëse harroni emailin tuaj dhe nuk ka asnjë mënyrë për t'u identifikuar nëpërmjet Google dhe Facebook, duhet të kontaktoni shërbimin e mbështetjes


Si mund ta ndryshoj monedhën e llogarisë

Ju mund të zgjidhni monedhën e llogarisë vetëm një herë. Nuk mund të ndryshohet me kalimin e kohës.

Mund të krijoni një llogari të re me një email të ri dhe të zgjidhni monedhën e dëshiruar.

Nëse keni krijuar një llogari të re, kontaktoni mbështetjen për të bllokuar të vjetrën.

Sipas politikës sonë, një tregtar mund të ketë vetëm një llogari.


Si mund ta ndryshoj emailin tim

Për të përditësuar emailin tuaj, ju lutemi kontaktoni ekipin e mbështetjes.

Ne i ndryshojmë të dhënat përmes një konsulenti për të mbrojtur llogaritë e tregtarëve nga mashtruesit.

Ju nuk mund ta ndryshoni emailin tuaj vetë përmes llogarisë së përdoruesit.


Si mund ta ndryshoj numrin tim të telefonit

Nëse nuk e keni konfirmuar numrin tuaj të telefonit, mund ta modifikoni në llogarinë tuaj të përdoruesit.

Nëse e keni konfirmuar numrin tuaj të telefonit, ju lutemi kontaktoni ekipin e mbështetjes.

Si të depozitoni para në Olymp Trade


Cilat metoda pagese mund të përdor?

Ekziston një listë unike e mënyrave të pagesës në dispozicion për çdo vend. Ato mund të grupohen në:

 • Kartat bankare.
 • Kuletat dixhitale (Neteller, Skrill, etj.).
 • Krijimi i faturës së pagesës në banka apo kioska të veçanta.
 • Bankat lokale (transfertat bankare).
 • Kriptovalutat.

Për shembull, ju mund të depozitoni dhe tërhiqni fondet tuaja nga Olymp Trade në Indi duke përdorur kartat bankare Visa/Mastercard ose duke krijuar një kartë virtuale në sistemin AstroPay, si dhe duke përdorur kuletat elektronike si Neteller, Skrill, WebMoney, GlobePay. Transaksionet me Bitcoin janë gjithashtu të mira.


Si mund të bëj një depozitë


Depozitoni duke përdorur Desktop

Klikoni në butonin "Pagesat".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
Shkoni në faqen e depozitave.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
Zgjidhni një mënyrë pagese dhe vendosni shumën e depozitës tuaj. Shuma minimale e depozitës është vetëm 10$/10€. Megjithatë, mund të ndryshojë për vende të ndryshme.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
Disa nga mënyrat e pagesës në listë.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
Sistemi mund t'ju ofrojë një bonus depozite, përfitoni nga bonusi për të rritur depozitën.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
Nëse mbushni me një kartë bankare, mund të ruani të dhënat e kartës tuaj për të bërë depozita me një klikim në të ardhmen.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
Klikoni në butonin blu "Paguaj...".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
Futni të dhënat e kartës dhe klikoni "Paguaj".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
Tani mund të tregtoni në llogarinë reale.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Olymp TradeDepozitoni duke përdorur pajisjen celulare

Klikoni në butonin "Depozitim".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
Zgjidhni një mënyrë pagese dhe vendosni shumën e depozitës tuaj. Shuma minimale e depozitës është vetëm 10$/10€. Megjithatë, mund të ndryshojë për vende të ndryshme.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
Disa nga mënyrat e pagesës në listë.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
Sistemi mund t'ju ofrojë një bonus depozite, përfitoni nga bonusi për të rritur depozitën.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
Nëse mbushni me një kartë bankare, mund të ruani të dhënat e kartës tuaj për të bërë depozita me një klikim në të ardhmen.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
Klikoni "Paguaj..."
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
Futni të dhënat e kartës dhe klikoni butonin jeshil "Paguaj".
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
Tani mund të tregtoni në llogarinë reale.
Si të identifikoheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)


Kur do të kreditohen fondet?

Fondet zakonisht kreditohen në llogaritë tregtare shpejt, por ndonjëherë mund të zgjasin nga 2 deri në 5 ditë pune (në varësi të ofruesit tuaj të pagesës.)

Nëse paratë nuk janë kredituar në llogarinë tuaj menjëherë pasi të keni bërë një depozitë, ju lutemi prisni për 1 orë. Nëse pas 1 ore nuk ka ende para, ju lutemi prisni dhe kontrolloni përsëri.


Kam transferuar fonde, por ato nuk janë kredituar në llogarinë time

Sigurohuni që transaksioni nga ana juaj të jetë përfunduar.

Nëse transferimi i fondeve ishte i suksesshëm nga ana juaj, por shuma nuk është kredituar ende në llogarinë tuaj, ju lutemi kontaktoni ekipin tonë të mbështetjes me bisedë, email ose linjë telefonike. Të gjitha informacionet e kontaktit do t'i gjeni në menynë "Ndihmë".

Ndonjëherë ka disa probleme me sistemet e pagesave. Në situata të tilla, fondet ose kthehen në mënyrën e pagesës ose kreditohen në llogari me vonesë.


A paguani një tarifë për llogarinë e ndërmjetësimit?

Nëse një klient nuk ka bërë tregti në llogarinë e drejtpërdrejtë ose/dhe nuk ka depozituar/tërhequr fonde, një tarifë prej 10 dollarësh (dhjetë dollarë amerikanë ose ekuivalenti i saj në monedhën e llogarisë) do të ngarkohet mujore në llogaritë e tyre. Ky rregull parashikohet në rregulloret jo-tregtare dhe në politikën KYC/AML.

Nëse nuk ka fonde të mjaftueshme në llogarinë e përdoruesit, shuma e tarifës së pasivitetit është e barabartë me gjendjen e llogarisë. Asnjë tarifë nuk do të ngarkohet në një llogari me bilanc zero. Nëse nuk ka para në llogari, nuk duhet t'i paguhet asnjë borxh kompanisë.

Asnjë tarifë shërbimi nuk i ngarkohet llogarisë me kusht që përdoruesi të kryejë një transaksion tregtar ose jotregtar (depozitim/tërheqje fondesh) në llogarinë e tij të drejtpërdrejtë brenda 180 ditëve.

Historia e tarifave të pasivitetit është e disponueshme në seksionin "Transaksionet" të llogarisë së përdoruesit.


A paguani një tarifë për të bërë një depozitë/tërheqje fondesh?

Jo, kompania mbulon kostot e komisioneve të tilla.


Si mund të marr një bonus?

Për të marrë një bonus, ju duhet një kod promocional. Ju e futni atë kur financoni llogarinë tuaj. Ka disa mënyra për të marrë një kod promocional:

– Mund të jetë i disponueshëm në platformë (kontrolloni skedën Depozita).

– Mund të merret si shpërblim për përparimin tuaj në Traders Way.

– Gjithashtu, disa kode promocionale mund të jenë të disponueshme në grupet/komunitetet zyrtare të mediave sociale të ndërmjetësve.


Çfarë ndodh me bonuset e mia nëse anuloj një tërheqje fondesh?

Pas bërjes së një kërkese për tërheqje, mund të vazhdoni të tregtoni duke përdorur bilancin tuaj total derisa shuma e kërkuar të debitohet nga llogaria juaj.

Ndërsa kërkesa juaj është duke u përpunuar, mund ta anuloni duke klikuar butonin Anulo kërkesën në zonën e Tërheqjes. Nëse e anuloni, fondet dhe shpërblimet tuaja do të mbeten në vend dhe të disponueshme për përdorim.

Nëse fondet dhe bonuset e kërkuara janë debituar tashmë nga llogaria juaj, ju mund të anuloni kërkesën tuaj për tërheqje dhe të rikuperoni bonuset tuaja. Në këtë rast, kontaktoni Mbështetjen e Klientit dhe kërkoni ndihmë prej tyre.
Thank you for rating.