Çfarë është një tregti pa rrezik? Si ta përdorni atë në Olymp Trade

Çfarë është një tregti pa rrezik? Si ta përdorni atë në Olymp Trade
Tregtarët marrin tregti pa rrezik si shpërblim për tregtimin dhe besnikërinë e tyre aktive. Tregtime të tilla i ndihmojnë përdoruesit të përqendrohen, të kursejnë dhe të fitojnë para edhe nëse nuk kuptojnë asgjë për tregjet financiare.

Pra, çfarë është një tregti pa rrezik? A është një bonus, një kod mashtrimi apo thjesht fondi rezervë i një tregtari? Në këtë artikull do t'ju tregojmë në detaje për privilegjin më interesant që kanë përdoruesit e Olymp Trade.


Çfarë është një tregti pa rrezik?

Kjo është e drejta e një tregtari për të bërë një tregti me një shumë të caktuar parash pa rrezikuar asnjë fond.

Nëse parashikimi është i saktë, përdoruesi merr fitimin që ka bërë. Por nëse është e gabuar, shuma e një tregtie pa rrezik kthehet në llogarinë e tregtarit.

Sa fonde mund të sigurojë një tregti pa rrezik?

Çdo tregti pa rrezik ka vlerën e saj monetare. Kjo është shuma e parave që përdoruesi merr nëse parashikimi i tij është i gabuar.

Le të themi se një tregtar aktivizon një tregti pa rrezik prej 50 dollarësh dhe hap një pozicion prej 100 dollarësh. Në rast dështimi, ata do të marrin 50 dollarë. Dhe nëse parashikimi është i saktë, ata do të marrin një kthim në një investim prej 100 dollarësh.


Mënyra e parë për të marrë një tregti pa rrezik.

Tregtitë pa rrezik janë një nga privilegjet e statusit të Ekspertit. Një përdorues merr 5% të depozitës së tij të parë (duke filluar nga $2000/€2000/R$5000) si tregti pa rrezik të kredituara në llogarinë e tyre. Shuma totale është e ndarë në disa tregti pa rrezik për lehtësinë e përdorimit.

Mënyra e dytë për të marrë një tregti pa rrezik

Një mënyrë tjetër për t'i marrë ato është përdorimi i kodeve promovuese. Mbani një sy për konkurset tona, turnet dhe fushatat e tjera të mbajtura në mediat dhe blogun tonë social. Ju mund të merrni kodin tuaj promocional për të marrë një tregti pa rrezik për t'iu përgjigjur pyetjeve dhe për të përfunduar detyrat.

Ekziston gjithashtu një mënyrë për të përzier biznesin me kënaqësinë — mos humbisni webinarët falas të zhvilluar nga departamenti ynë VIP. Gjatë periudhës që kemi mbajtur ngjarje të tilla, pjesëmarrësit e uebinarit morën më shumë se 100,000 dollarë në tregti pa rrezik.

Mënyra e tretë për të marrë një tregti pa rrezik

Tregtoni në mënyrë aktive, merrni pikë përvojë dhe lëvizni përgjatë Rrugës së Tregtarit. Ju do të merrni shuma të ndryshme si tregti pa rrezik, si dhe shpërblime të tjera që ju presin midis niveleve.
Çfarë është një tregti pa rrezik? Si ta përdorni atë në Olymp Trade


Sa shpejt skadon një tregti pa rrezik?

Tregtarët janë shumë të shqetësuar për periudhën kohore kur mund të përdorin një tregti pa rrezik. A mund të skadojë? Ja një lajm i mirë për ta: tregti të tilla nuk skadojnë. Mund të shfrytëzoni shansin tuaj sa herë që dëshironi.

Si të përdorni një tregti pa rrezik në Tregtinë Olimpike?

Hapi 1. Klikoni në ikonën e mburojës. Pastaj zgjidhni "Aktivizo", duke zgjedhur shumën e tregtisë që ju nevojitet. Ju mund të bëni të njëjtën gjë duke përdorur versionin celular të platformës.
Çfarë është një tregti pa rrezik? Si ta përdorni atë në Olymp Trade
Çfarë është një tregti pa rrezik? Si ta përdorni atë në Olymp Trade

Hapi 2. Nëse gjithçka është në rregull, ikonat e mbrojtjes do të shfaqen në butonat e përdorur për zgjedhjen e drejtimit të tregtisë dhe do të shihni vlerën e tregtimeve pa rrezik në fushën e hyrjes së shumës së tregtisë.

Hapi 3. Bëni një tregti. Ju lutemi vini re se mund të çaktivizoni një tregti pa rrezik vetëm përpara se të hapni një pozicion.

Mënyra më e mirë për të përdorur një tregti pa rrezik në Tregtinë Olimpike

Tregtarët me përvojë thonë se tregtitë pa rrezik janë fondi juaj rezervë, të cilin duhet ta përdorni vetëm në raste të jashtëzakonshme.

Sidoqoftë, një nga shembujt më të njohur të përdorimit me mençuri të këtyre tregtive është aktivizimi i tyre si një "hap" tjetër i sistemit të kompensimit të humbjeve.

Analizoni rastin e mëposhtëm. Le të themi se një tregtar ka një tregti prej 50 dollarësh pa rrezik. Ja se si mund të përdoret:
  • si hapi i 4-të i sistemit të kompensimit të humbjeve, nëse një tregtar fillon me 3 dollarë (3 dollarë, 7 dollarë, 18 dollarë, 46 dollarë)
  • si hapi i tretë, nëse një tregtar fillon me 7 dollarë (7 dollarë, 17 dollarë, 43 dollarë)
  • gjithashtu si hapi i tretë, nëse hapi i tyre i parë është 8 dollarë (8 dollarë, 20 dollarë, 50 dollarë)
Tregtimet pa rrezik janë më shumë sesa thjesht një mekanizëm kompensimi. Duke i përdorur ato në një moment kritik, ju mund të zvogëloni rrezikun e humbjes së fondeve tuaja në zero. A nuk është ajo çfarë i nevojitet një tregtari të vërtetë?

Thank you for rating.