Si të tërhiqni para nga Olymp Trade
Udhëzues

Si të tërhiqni para nga Olymp Trade

Platforma Olymp Trade përpiqet të përmbushë standardet më të larta të cilësisë së kryerjes së transaksioneve financiare. Për më tepër, ne i mbajmë ato të thjeshta dhe transparente. Shkalla e tërheqjes së fondeve është rritur dhjetëfish që nga themelimi i kompanisë. Sot, më shumë se 90% e kërkesave përpunohen gjatë një dite tregtimi. Megjithatë, tregtarët shpesh kanë pyetje në lidhje me procesin e tërheqjes së fondeve: cilat sisteme pagesash janë të disponueshme në rajonin e tyre ose si mund ta përshpejtojnë tërheqjen. Për këtë artikull, ne kemi mbledhur pyetjet më të shpeshta.
Si të kontaktoni mbështetjen e Olymp Trade
Udhëzues

Si të kontaktoni mbështetjen e Olymp Trade

Keni një pyetje tregtare dhe keni nevojë për ndihmë profesionale? Nuk e kuptoni se si funksionon një nga tabelat tuaja? Ose ndoshta keni një pyetje për depozitë/tërheqje. Cilado qoftë arsyeja, të gjithë klientët përballen me pyetje, probleme dhe kuriozitete të përgjithshme rreth tregtimit. Për fat të mirë, Olymp Trade ju ka mbuluar pavarësisht se cilat janë nevojat tuaja individuale. Këtu është një udhëzues i shpejtë ku mund të gjeni përgjigje për pyetjet tuaja. Pse keni nevojë për një udhëzues? Epo, sepse ka një sërë llojesh të ndryshme pyetjesh dhe Olymp Trade ka burime të alokuara posaçërisht për t'ju vënë në rrugën e duhur dhe për t'u kthyer për të bërë atë që dëshironi - tregtimin. Nëse keni një problem, është e rëndësishme të kuptoni se nga cila fushë e ekspertizës do të vijë përgjigja. Olymp Trade ka një bollëk burimesh duke përfshirë një FAQ të gjerë, bisedë në internet, faqe arsimore/trajnuese, një blog, uebinarë të drejtpërdrejtë dhe kanal në YouTube, email, analistë personalë dhe madje edhe telefonata direkte në linjën tonë telefonike. Pra, ne do të përshkruajmë se çfarë është çdo burim dhe si mund t'ju ndihmojë.