Како да се најавите и да депонирате пари во Olymp Trade

Како да се најавите и да депонирате пари во Olymp Trade


Како да се најавите на Olymp Trade


Како да се најавите на сметката на Olymp Trade?

 1. Одете на мобилната апликација Olymp Trade или веб-страница .
 2. Кликнете на копчето „Најави се“ во горниот десен агол
 3. Внесете ја вашата е-пошта и лозинка.
 4. Кликнете на синото копче „Најави се“.
 5. Ако сте ја заборавиле вашата е-пошта, можете да се најавите користејќи „Apple“ или „Google“ или „Facebook“.
 6. Ако сте ја заборавиле лозинката, кликнете на „Ја заборавивте лозинката“.
Како да се најавите и да депонирате пари во Olymp Trade
Кликнете на копчето „Најави се“ во горниот десен агол, ќе се појави формуларот за пријавување.
Како да се најавите и да депонирате пари во Olymp Trade
Внесете ја вашата адреса за е-пошта и лозинката со кои сте се регистрирале за да се најавите на вашата сметка и кликнете на „Најави се“.
Како да се најавите и да депонирате пари во Olymp Trade
Сега можете да започнете со тргување, имате 10.000 долари во демо сметка. Тоа е алатка за да се запознаете со платформата, да ги вежбате вашите вештини за тргување на различни средства и да испробате нова механика на графикон во реално време без ризици, исто така можете да тргувате на вистинска сметка по депонирањето.
Како да се најавите и да депонирате пари во Olymp Trade


Како да се најавите на Olymp Trade користејќи Фејсбук?

Можете исто така да се најавите на веб-локацијата користејќи ја вашата лична сметка на Facebook со кликнување на копчето Фејсбук.

1. Кликнете на копчето Facebook
Како да се најавите и да депонирате пари во Olymp Trade
2. Ќе се отвори прозорец за најавување на Facebook, каде што ќе треба да ја внесете вашата е-пошта што сте ја користеле за да се регистрирате на Facebook

3. Внесете ја лозинката од вашата сметка на Facebook

4. Кликнете на „Log In“
Како да се најавите и да депонирате пари во Olymp Trade
Откако ќе Ако кликнавте на копчето „Најави се“, Olymp Trade ќе побара пристап до: Вашето име и слика на профилот и адресата на е-пошта. Кликнете Продолжи...
Како да се најавите и да депонирате пари во Olymp Trade
После тоа автоматски ќе бидете пренасочени на платформата Olymp Trade.


Како да се најавите на Olymp Trade користејќи Google?

1. За овластување преку вашата сметка на Google, треба да кликнете на копчето Google.
Како да се најавите и да депонирате пари во Olymp Trade
2. Потоа, во новиот прозорец што се отвора, внесете го вашиот телефонски број или е-пошта и кликнете „Следно“. Системот ќе отвори прозорец, ќе ви биде побарана лозинката за вашата сметка на Google.
Како да се најавите и да депонирате пари во Olymp Trade
3. Потоа внесете ја лозинката за вашата сметка на Google и кликнете „Следно“.
Како да се најавите и да депонирате пари во Olymp Trade
После тоа, следете ги упатствата испратени од услугата на вашата адреса за е-пошта. Ќе бидете однесени на вашата лична сметка на Olymp Trade.

Како да се најавите на Olymp Trade користејќи Apple ID?

1. За овластување преку вашиот Apple ID, треба да кликнете на копчето Apple.
Како да се најавите и да депонирате пари во Olymp Trade
2. Потоа, во новиот прозорец што се отвора, внесете го вашиот Apple ID и кликнете „Следно“.
Како да се најавите и да депонирате пари во Olymp Trade
3. Потоа внесете ја лозинката за вашиот Apple ID и кликнете „Следно“.
Како да се најавите и да депонирате пари во Olymp Trade
После тоа, следете ги упатствата испратени од услугата и можете да започнете со тргување во Olymp Trade.


Враќање на лозинка од сметката на Olymp Trade

Не грижете се ако не можете да се најавите на платформата, можеби само внесувате погрешна лозинка. Можете да смислите нов.

Ако ја користите веб верзијата

За да го направите тоа, кликнете на врската „Ја заборавивте лозинката“.
Како да се најавите и да депонирате пари во Olymp Trade
Потоа, системот ќе отвори прозорец каде што ќе биде побарано да ја вратите лозинката за вашата сметка на Olymp Trade. Треба да му дадете на системот соодветна адреса за е-пошта и да кликнете на „Врати“
Како да се најавите и да депонирате пари во Olymp Trade
Ќе се отвори известување дека е испратена е-пошта на оваа адреса за е-пошта за да ја ресетирате лозинката.
Како да се најавите и да депонирате пари во Olymp Trade
Понатаму во писмото на вашата е-пошта, ќе ви биде понудено да ја промените вашата лозинка. Кликнете на „Промени ја лозинката“
Како да се најавите и да депонирате пари во Olymp Trade
Врската од е-поштата ќе ве одведе до посебен дел на веб-страницата на Olymp Trade. Внесете ја вашата нова лозинка овде двапати и кликнете на копчето „Промени лозинка“
Како да се најавите и да депонирате пари во Olymp Trade
Тоа е тоа! Сега можете да се најавите на платформата Olymp Trade користејќи го вашето корисничко име и нова лозинка.

Доколку ја користите мобилната апликација

За да го направите тоа, кликнете на опцијата „Најави се“, потоа внесете ја е-поштата што ја користевте при пријавувањето и кликнете на врската „Дали ја заборавивте лозинката“
Како да се најавите и да депонирате пари во Olymp Trade
Се појавува известување дека Информациите се испратени на наведената адреса. Потоа направете ги истите преостанати чекори како веб-апликацијата
Како да се најавите и да депонирате пари во Olymp Trade


Најавете се на мобилната веб-верзија на Olymp Trade

Ако сакате да тргувате на мобилната веб-верзија на платформата за тргување Olymp Trade, можете лесно да го направите тоа. Првично, отворете го вашиот прелистувач на вашиот мобилен уред. После тоа, побарајте „ olymptrade.com “ и посетете ја официјалната веб-страница на брокерот.
Како да се најавите и да депонирате пари во Olymp Trade
Внесете ја вашата е-пошта и лозинка и потоа кликнете на копчето „Најави се“.
Како да се најавите и да депонирате пари во Olymp Trade
Тука си! Сега можете да тргувате од мобилната веб верзија на платформата. Мобилната веб-верзија на платформата за тргување е сосема иста како и обичната веб-верзија на неа. Следствено, нема да има никакви проблеми со тргувањето и трансферот на средства. Имате 10.000 долари во демо сметка за тргување на платформата
Како да се најавите и да депонирате пари во Olymp Trade

Како да се најавите на апликацијата Olymp Trade за iOS?

Пријавувањето на мобилната платформа iOS е слично како и најавувањето на веб-апликацијата Olymp Trade. Апликацијата може да се преземе преку App Store на вашиот уред или кликнете овде . Едноставно побарајте ја апликацијата „Olymp Trade - Online Trading“ и кликнете „GET“ за да ја инсталирате на вашиот iPhone или iPad.
Како да се најавите и да депонирате пари во Olymp Trade
По инсталацијата и стартувањето, можете да се најавите на мобилната апликација Olymp Trade за iOS со користење на вашата е-пошта, Facebook, Google или Apple ID. Треба само да ја изберете опцијата „Најави се“.
Како да се најавите и да депонирате пари во Olymp Trade
Внесете ја вашата е-пошта и лозинка и потоа кликнете на копчето „Најави се“.
Како да се најавите и да депонирате пари во Olymp Trade
Имате 10.000 долари во демо сметка за тргување на платформата.
Како да се најавите и да депонирате пари во Olymp Trade
Во случај на социјално најавување, кликнете на „Apple“ или „Facebook“ или „Google“.
Како да се најавите и да депонирате пари во Olymp Trade


Како да се најавите на апликацијата Android Olymp Trade?

Мора да ја посетите продавницата на Google Play и да пребарувате за „Olymp Trade - App For Trading“ за да ја најдете оваа апликација или кликнете овде .
Како да се најавите и да депонирате пари во Olymp Trade
По инсталацијата и стартувањето, можете да се најавите на мобилната апликација Olymp Trade за Android со користење на вашата е-пошта, Facebook или Google сметка.

Направете ги истите чекори како на уредот iOS, изберете ја опцијата „Најави се“
Како да се најавите и да депонирате пари во Olymp Trade
Внесете ја вашата е-пошта и лозинката и потоа кликнете на копчето „Внеси“.
Како да се најавите и да депонирате пари во Olymp Trade
Сега имате и 10.000 долари во демо сметка за тргување на платформата.
Како да се најавите и да депонирате пари во Olymp Trade
Во случај на социјално најавување, кликнете на „Фејсбук“ или „Гугл“.
Како да се најавите и да депонирате пари во Olymp Trade


Најчесто поставувани прашања (ЧПП)


Ја заборавив е-поштата од сметката на Olymp Trade

Ако сте ја заборавиле вашата е-пошта, можете да се најавите преку Facebook или Gmail.

Ако не сте ги создале овие сметки, можете да ги креирате кога се регистрирате на веб-страницата на Olymp Trade. Во екстремни случаи, ако ја заборавите вашата е-пошта и нема начин да се најавите преку Google и Facebook, треба да ја контактирате службата за поддршка


Како можам да ја сменам валутата на сметката

Валутата на сметката можете да ја изберете само еднаш. Не може да се промени со текот на времето.

Можете да креирате нова сметка со нова е-пошта и да ја изберете саканата валута.

Ако сте создале нова сметка, контактирајте со поддршката за да ја блокирате старата.

Според нашата политика, трговецот може да има само една сметка.


Како можам да ја сменам мојата е-пошта

За да ја ажурирате вашата е-пошта, ве молиме контактирајте го тимот за поддршка.

Ги менуваме податоците преку консултант за да ги заштитиме сметките на трговците од измамници.

Не можете сами да ја промените вашата е-пошта преку корисничката сметка.


Како можам да го сменам мојот телефонски број

Ако не сте го потврдиле телефонскиот број, можете да го уредите во вашата корисничка сметка.

Ако сте го потврдиле вашиот телефонски број, ве молиме контактирајте го тимот за поддршка.

Како да депонирате пари во Olymp Trade


Кои начини на плаќање можам да ги користам?

Постои единствена листа на начини на плаќање достапна за секоја земја. Тие можат да се групираат во:

 • Банкарски картички.
 • Дигитални паричници (Neteller, Skrill, итн.).
 • Генерирање фактури за плаќање во банки или специјални киосци.
 • Локални банки (банкарски трансфери).
 • Криптовалути.

На пример, можете да ги депонирате и повлечете вашите средства од Olymp Trade во Индија со помош на банкарски картички Visa/Mastercard или со создавање виртуелна картичка во системот AstroPay, како и со користење на е-паричници како Neteller, Skrill, WebMoney, GlobePay. Трансакциите со биткоин се исто така добри.


Како да направам депозит


Депонирајте користејќи Desktop

Кликнете на копчето „Плаќања“.
Како да се најавите и да депонирате пари во Olymp Trade
Одете на страницата Депозит.
Како да се најавите и да депонирате пари во Olymp Trade
Изберете начин на плаќање и внесете го износот на вашиот депозит. Минималниот износ на депозит е само $10/€10. Сепак, тоа може да варира за различни земји.
Како да се најавите и да депонирате пари во Olymp Trade
Некои од начините на плаќање во списокот.
Како да се најавите и да депонирате пари во Olymp Trade
Системот може да ви понуди бонус за депозит, искористете го бонусот за да го зголемите депозитот.
Како да се најавите и да депонирате пари во Olymp Trade
Ако надополнувате со банкарска картичка, можете да ги складирате деталите за вашата картичка за да направите депозити со еден клик во иднина.
Како да се најавите и да депонирате пари во Olymp Trade
Кликнете на синото копче „Плати...“.
Како да се најавите и да депонирате пари во Olymp Trade
Внесете ги податоците на картичката и кликнете на „Плати“.
Како да се најавите и да депонирате пари во Olymp Trade
Сега можете да тргувате на вистинска сметка.
Како да се најавите и да депонирате пари во Olymp TradeДепонирајте користејќи мобилен уред

Кликнете на копчето „Депозит“.
Како да се најавите и да депонирате пари во Olymp Trade
Изберете начин на плаќање и внесете го износот на вашиот депозит. Минималниот износ на депозит е само $10/€10. Сепак, тоа може да варира за различни земји.
Како да се најавите и да депонирате пари во Olymp Trade
Некои од начините на плаќање во списокот.
Како да се најавите и да депонирате пари во Olymp Trade
Системот може да ви понуди бонус за депозит, искористете го бонусот за да го зголемите депозитот.
Како да се најавите и да депонирате пари во Olymp Trade
Ако надополнувате со банкарска картичка, можете да ги складирате деталите за вашата картичка за да направите депозити со еден клик во иднина.
Како да се најавите и да депонирате пари во Olymp Trade
Кликнете на „Плати...“
Како да се најавите и да депонирате пари во Olymp Trade
Внесете ги податоците на картичката и кликнете на зеленото копче „Плати“.
Како да се најавите и да депонирате пари во Olymp Trade
Сега можете да тргувате на вистинска сметка.
Како да се најавите и да депонирате пари во Olymp Trade

Најчесто поставувани прашања (ЧПП)


Кога ќе се кредитираат средствата?

Средствата обично се кредитираат на трговските сметки брзо, но понекогаш може да потрае од 2 до 5 работни дена (во зависност од вашиот давател на плаќања.)

​​Ако парите не се кредитираат на вашата сметка веднаш откако ќе направите депозит, ве молиме почекајте 1 час. Ако по 1 час сè уште нема пари, почекајте и проверете повторно.


Префрлив средства, но тие не беа кредитирани на мојата сметка

Проверете дали трансакцијата од ваша страна е завршена.

Ако трансферот на средства беше успешен од ваша страна, но износот сè уште не е кредитиран на вашата сметка, ве молиме контактирајте го нашиот тим за поддршка преку разговор, е-пошта или телефонска линија. Сите информации за контакт ќе ги најдете во менито „Помош“.

Понекогаш има некои проблеми со платните системи. Во вакви ситуации, средствата или се враќаат на начинот на плаќање или се кредитираат на сметката со задоцнување.


Дали наплаќате такса за брокерска сметка?

Доколку клиентот не извршил тргување со жива сметка или/и не депонирал/повлекол средства, на нивните сметки ќе се наплатува месечен надомест од 10 американски долари (десет американски долари или негов еквивалент во валутата на сметката). Ова правило е вградено во регулативите за нетргување и политиката за KYC/AML.

Доколку нема доволно средства на корисничката сметка, износот на надоместокот за неактивност е еднаков на состојбата на сметката. Нема да се наплаќа такса на сметка со нулта салдо. Доколку нема пари на сметката, не се плаќа долг кон компанијата.

На сметката не се наплаќа надоместок за услуга под услов корисникот да направи една трговска или нетргувачка трансакција (депонирање/повлекување средства) на неговата сметка во живо во рок од 180 дена.

Историјата на такси за неактивност е достапна во делот „Трансакции“ на корисничката сметка.


Дали наплаќате провизија за уплата/повлекување средства?

Не, компанијата ги покрива трошоците за таквите провизии.


Како можам да добијам бонус?

За да добиете бонус, потребен ви е промотивен код. Го внесувате кога ја финансирате вашата сметка. Постојат неколку начини да добиете промотивен код:

– Може да биде достапен на платформата (проверете го табот Депозит).

– Може да се добие како награда за вашиот напредок на Traders Way.

– Исто така, некои промотивни кодови може да бидат достапни во официјалните групи/заедници на социјалните медиуми на брокерите.


Што се случува со моите бонуси ако откажам повлекување средства?

Откако ќе поднесете барање за повлекување, можете да продолжите да тргувате користејќи го вкупното салдо додека бараниот износ не се задолжи од вашата сметка.

Додека вашето барање се обработува, можете да го откажете со кликнување на копчето Откажи барање во областа за повлекување. Ако го откажете, и вашите средства и бонуси ќе останат на место и достапни за користење.

Ако бараните средства и бонуси се веќе дебитирани од вашата сметка, сепак може да го откажете барањето за повлекување и да ги вратите бонусите. Во овој случај, контактирајте со поддршката за корисници и побарајте помош од нив.
Thank you for rating.